Back on track + oppsumering

oy oy oy 

haha lenge siden sist dere!! Trur det er to uker siden jeg skrev mitt siste innlegg, men ja man kan si at jeg har hatt en blogg pause. Grunnen er fordi jeg har vært borte nesten vær dag, vært på to cuper på de to ukene. Den ene cupen var Fredrikstad cup som er i Fredrikstad (min hjem by), og der hadde jeg det utroooligt gøy. (mer om det senre). Jeg har vurdert tideligere å blogg men jeg har ikke hatt noe inpirasjon også er det tid for tentamen så jeg må jo lese til det, noe jeg virkelig hater så er det tentamen. Har hatt norsk + nynorsk så er halv veis, skal ha engelsk til mandag og matte den 28 Mai. Engelsk og matta blir verst. uff, det verste er at det teller veldig mye for den karakteren jeg får på terminkortet. Men nokk om skole og alt det der. 

På de to cupene jeg har vært med på så har jeg hatt det helt fantasktisk.... Først var vi på en cup i Tønsberg der kom vi faktisk på andre plass noe jeg er veldig stolt over, fikk pokal å greier. Vi dro på fredag og kom hjem på søndag, vi var med på den i fjor å og da kom vi også på andre palss haha.... men den cupen var kjempe bra. Jeg blei kjent med en gutt som heter Brage, han var kjempe hyggelig(vi har fortsatt kontakt)

Den andre cupen vi var på nå i denne helgen var Fredrikstad cup som også var/er utroligt bra, vi var med i fjord å og da fikk vi det utroligt flotte været og det mener jeg, vi gikk rundt i bare sports BH for det ar syklig varmt så vi var jo så opptimisktiske for vi håpet på det samma været men det fikk vi ikke. I innledene runder(de kampene som avgjør om du kommer til A-sluttspill eller B-sluttspill) måtte vi spille to kamper ute på en fotballbane som heter Merkur, og så flaks som vi hadde regna det begge gangen så ballen blei jo våt og banen blei våt så akuratt det var ikke så gøy, meeeen vi kom til A-sluttspill (første laget kom faktisk til B-sluttspill) i først kamp i sluttspillet sukulle vi spille mot Lervik, hvis vi tapte røk vi ut av cupen og hvis vi vant var vi videre. Jeg spillte mot Johannebernsen (?) ikke akuratt at det var no spesielt starstrukk, når dommeren blåste av kampen var det 7-7 så det hele skulle avgjøres med straffer noe som var utroligt nervepirenes. Jeg og to andre ble plukket ut til og ta straffene, og akuratt når jeg skulle ta straffa( jeg tokk først) flokka det til seg med folk fra alle kanter noe som ble enda være. Jeg scora men hun som skøt etter meg bomma så vi røk ut. Søndagen så jeg på førstelaget spille i B-sluttspill og været var jo ikke bedere, tror det var +2 grader + vind + regn og B-slutspille spillte ute så de kom til semi så jeg sto der i tre kamper noe som var utroooligt kaldt, menmen hva gjør man ikke for laget sitt. Cupen varte fra Torsdag-Søndag og på Lørdagen var det konsert med jokr(mest kjent her i Fredrikstad men han har skrevet munndiare), cir.cuz(supernova), DJ samsam(norges beste DJ) og Karpe Diem(Toyota til Magdi o.s.v)

 

Hvis du går på håndaball andbefaller jeg virkelig de to cupene, vi skal også på Ski cup etter sommeren så hvis du skal ditt så si i fra :)   

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits