Skal du se Justin Bieber ?

Ja da er det bare en uke igjen (ca.) til Justin Bieber, jeg skal ikke ditt men det skal sikkert dere der ute, når dere blir klemt fast utafor Telenor Arena er jeg i Krakow shopper livet av meg. Neida det kommer sikert og bli den perfekte dagen for dere belibere. Jeg var litt inom VG og fant en artikkel som handla om konsertene, Poletie ber alle følge disse reglene: 

Dette er politiets råd


1. Reis til Fornebu med buss eller tog. Det vil ikke være mulig å bli satt av eller bli hentet med bil i nærheten av arenaen.

2. Vær tålmodig og hold deg rolig - å presse seg fremover i store folkemengder er ikke lurt.

3. Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april.

4. Har du sitteplass, er det lurt å komme når dørene åpner kl. halv syv. Sitteplassene er dine og vil ikke bli borte.

5. De som har ståplass trenger ikke være der før halv fem. Det vil uansett bli mye kø - og det er slitsomt å stå i kø mer enn det man faktisk er nødt til. Justin kommer heller ikke til å vise seg før han går ut på scenen, så det er ingenting som skjer der før dørene åpner.

6. Mobilnettet kan kollapse når mange mennesker er samlet på et lite sted. Gjør derfor avtale med foreldre eller andre på forhånd, dersom de skal møte deg etter konserten.

7. Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom hele dagen og kvelden!

og jeg skriver ikke det for og være sjip ellerno men jeg har ikke lyst til og miste noen lesere for at dere orker ikke for dere har blitt skadet, så jeg håper dere følger disse instruksene(tror jeg skrev det feil) 

 

men ha en fin Mandag alle sammen :) 

7 kommentarer

SANDRA

08.04.2013 kl.17:34

SØTAAAAAA

maria sanni

08.04.2013 kl.17:36

Bare innom for å ønske deg en strålende mandag <3

Jorunn Sandmoen Rørvik

08.04.2013 kl.17:40

DIGGER BLOGGEN DIN!! ♥

HeartsUp

08.04.2013 kl.17:46

Jeg skal se han!

Anette

08.04.2013 kl.19:58

Helluu! Tenkte først å si deg hvor utrolig jeg digger bloggen din!! Føler den er drit bra. En fremitdig toppblogger kanksje ;) ? Jeg pleide å ha blogg før, men det kom mye frekke kommentarer så jeg sluttet, men du må ikke slutte å blogge! Stay on forever :-D For ellers vinner mobberne. Men jeg har noe til deg siden du har så kul blogg :-D Det er en konkurranse jeg akkurat ble med i. Det er sånn at du kan vinne et år med energi drikke gratis! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig hihihi. Må ha en red bull vær dag på skolen :D så håper jeg vinner egentlig. Men kanskje du har mer flaks?! :D Prøv å bli med da vel!!

Hanna Emilie

08.04.2013 kl.22:26

Anette: awww takk <3

maria sanni

09.04.2013 kl.17:28

Hei! Da har jeg kåret vinneren av konkurransen, sjekk om det ble deg! :)

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits