Vaffeldagen

Oyoyoy.. endelig et nytt inlegg, men først må jeg si GOD PÅSKE. Det er så deilig med ferie og fri fra karakterer, lærere, prøver og ALT med skole og gjøre. Jo det at jeg ikke har fått blogga i helga som var er jo den IPaden min, såklart. Jeg sov borte på Lørdag-Søndag og fra -Søndag-I dag og de stedene jeg var har dem ikke trådløs nettverk så ja det var den blogginga. Meeeeeen nå kommer det. På lørdag var det jo Earth Hour og da skudde vi av alle lysene som egentlig var veldig koselig, jeg blir litt sån iritert når folk ikke skrur av lysene, herigud hva er så farlig og skru av kansje bare tre lys da i en time. Off.... men jaja noen er sånn.

I dag er det den store vaffel-dagen og den er litt sån tradisjonel hos oss, så i dag var det bare og lage en røre og steke vaffler, så det var veldig deiligt å komme fra trening og så kunne man bare ta en nystekt vaffel. Det er så deiligt å trene, det er kanse hard der å da men etter er det deiligt og vite at man kansje har godt ned 0,25 kg. I morra har jeg satt av dagen til og rydde, skal rydde rommet mitt, får besøk på kvelden så da blir det sikert overnatting og by`n dagen etter, haha sån typisk jentekveld. 


GOD PÅSKE 

Én kommentar

Henrik

30.03.2013 kl.09:15

nam,fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits