Oppsumering

Ja jeg har nå sett at jeg har mista mange lesere på disse dagene jeg ikke har blogget men jeg har vikelig ikke hatt tid, har en særoppgavesom jeg nesten ikke har begynnt på som skal være ferdig til Mandag så jeg har virkelig ikke hatt tid men alt skal jeg få tat igjen så jeg tenkte på og ha en oppsummering.

Mandag: Da var vi på SPU med laget inne i Oslo. Det var kjempe gøy og lærerikt. SPU står for SPiller Utvikling. Det er fra 13 år og oppover. Ja det var veldig morsomt. 

Tirsdag: Da var jeg først på skolen og etter jeg hadde kommet hjem satt jeg å holdt på med særoppgava helt til jeg skulle legge meg. 

Onsdag: I dag har jeg vært på trening så klart, frista egentlig ikke så mye, hadde egentlig lyst til og ligge under dyna og se på film på dataen. Det er så deilig og bare slappe av etter trening, men dere kjenner meg lat som altid men jeg tror ikke jeg er den værste, haha... ! Men ja den spørsmålsrunden kommer minstsansynelig på Fredag for da er det liksom helg og da skal jeg ingen ting så da kommer den (håper jeg), jojo den kommer. Jeg har også tenkt til å ha en link runde snart så bare følg med her skjer det mye. 

På lørdag hadde jeg en kjempe koselig dag men mine to jenter, julie og elena. VI var en tur i byen, dro på waynes(eller no)  og på subway(haha skikelig usunt) jeg hater virkelig å spise på sånne steder(M`donnals, subway osv) føler at jeg bare blir tykkere og tykkere. Får nesten frysninger jeg, men det er ikke det med den TV2 hjelper deg når de var på M`donnals(at det var u-rent) men jeg føler at maten er stappet av fett og karbo dritt. Men jaja vi tokk også noen bilder, jeg har bare ett for JUlie har de andre. Men ja jeg tror jeg ikke orker og blogge mer nå. 


Meg/Julie/Elena 

Good natt alle der ute ! 

-Hanna Emilie

Én kommentar

Kristine Valberg

12.03.2013 kl.23:07

Så søtt bilde :D

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits