Fin Fredag

Hei alle der ute 

Fin Fredag alle sammen... Ja dagen i dag har vært veeeldig lang, først to prøver og så sutte på skolen klokka tre. Hater å være på skolen til klokka tre det er så leeenge, jojo vi slutter et på Torsdager men det er ikke det samme. I dag skal jeg bare ta det helt med ro, jeg og mamma skal se på noe som vi har tatt opp før vi skal spise taco og se på idol. Altid fast med taco på fredager, haha... Men det med spørsmålsrunden, den tar jeg i morra, har virkelig ikke tid eller jeg orker ikke å stresse med det for jeg tenkte å filme den og jeg må jo filme den, så må jeg redigere den i IMOVIE og ja dere skjønner men den kommer i hvertfall i løpet av helgen det låver jeg. Jeg tenkte at jeg kansje skulle ha 10 ting jeg hater video snart ? Men ja dere må ha en fin fredag alle søte små. :* 
2 kommentarer

BareStian

01.03.2013 kl.19:14

Så fin blogg :)

Jeg trenger hjelp til å finne ut mitt nye profilbilde.. Gjerne kommenter i det nyeste innlegget mitt hva det skal bli :) Takk!

Hanna Emilie

01.03.2013 kl.19:19

BareStian: Takk, det skal jeg :*

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits