Da ligger man her da

Jaja da ligger mann her da og ikke får sove. Hater og ikke få sove om nettene, blir alltid sur dagen etter fordi jeg ikke får nokk søvn. Så i stedet for og prøve noe som jeg har gjort de siste timene tenkte jeg at jeg skulle påste et innleg. Ja jeg lurer sefølgelig på hvem mine lesere er så i dette innlegge kan du skrive hva du f.eks. heter på Facebokk, snapchat eller Instagram.

Men jeg kan jo oppsummere uka som har vært. Har liksom ikke rokki og blogge noe som helst så hvorfor ikke nå. Jo på Mandag gjorde jeg INGEN ting og deg var egentlig litt deilig, jeg sov leeenge, tok en laaaang dusj og så lagde jeg en god frokost mens jeg så på en film. På tirsdag og fram til i dag har jeg bare vært på farten, jeg har sovet bort nesten vær dag i ferien og det er jeg så takknemlig for, for her i huset har stort sett alle vært syke bortsett i fra meg og pappa så jeg har liksom flyktet unna innfluensen. Haha....!! Jo jeg har nesten bare vært ute, enten det har vært i byen eller i skogen. På Onsdagen var jeg og noen venner på kino og så på Karsten og Petra, den var egentlig veldig dårlig. Haha... !

Men nå begynner jeg å bli trøtt så nå tror jeg jeg legger meg. Sov godt søtnonser !!! ^^

-Hanna Emilie

3 kommentarer

strawberriesss

24.02.2013 kl.23:45

så fin blogg ! :-)

siljeolsen2

25.02.2013 kl.08:45

Fin blogg, kan du lese min blogg også?<3<3

Hanna Emilie

28.02.2013 kl.21:15

takk, loveu <3

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits