Fredagskooos....

Heia 

Idag paser mormor oss fordi mamma og pappa er i bursdag. Jeg har det altid så korselig når mormor er her :) Vi lagde pizza og ser på norsketalenter og senkveld... I morra skal vi spille kamp i kongstenhallen(kom og se på hvis noen bor i nærheten) , vi skal spille klokka ti !! Men har egentlig ikke så god tid til og blogge nå så det blir bare sån kort. 


God Fredag snuppiser <3 

 

- Hva her du spist i dag ? 

- Har du mormor på besøk ? 

4 kommentarer

nonbully

02.11.2012 kl.22:17

Så koselig!!!

-Konkurranse: Vinn iPhone5-

02.11.2012 kl.22:24

Du skriver utrolig mye feil. Slitsomt å lese..

Malin J :)

03.11.2012 kl.11:52

Gjør vel ikke noe om hun skriver feil vel??? Det er innholdet som man skal lese da! Ikke scanne hele teksten for små skrivefeil! Og hvis du har noe å si så er det utrolig feigt å vise seg som anonym...

PS! Fin ny heather :)

Hanna Emilie

06.11.2012 kl.15:31

Til Anonym: Det er ikke meninga og skrive feil så jeg skal prøve og bli bedere. Håper du fortsatt kommer til og lese bloggen min. Og jeg hvet at du er en jeg kjenner. Hvis ikke haddde du ikke skrevet deg selv som anonym ;) Men neste gang bare skriv navnet for jeg blir ikke sur eller noe sånt. Er vant til at folk skrive eller sier det: <3 !!

Malin J: Takk, liker ditt å <3

Skriv en ny kommentar

Hanna Emilie

Hanna Emilie

14, Fredrikstad

Hei jeg heter Hanna Emilie Hovelsen. Jeg er født 19. April. 1999. Jeg har hatt bloggen i et år ca. Kommer til å blogge om hverdagen min o.s.v Legg meg gjerne til som venn :)

Kategorier

Arkiv

hits